Evaluarea bunurilor din patrimoniul cultural – istoric 2016

Avem placerea de a va anunta organizarea celei de-a saptea editii a conferintei cu tema „Evaluarea bunurilor din patrimoniul cultural – istoric”, care va avea loc sambata, 8 octombrie 2016 la Gura Humorului – Hotel Best Western, sala Tisa incepand cu ora 9.00.

Invitatii nostri, specialisti in evaluarea bunurilor de arta, muzeografi si critici de arta, vor aborda teme deosebit de interesante, precum:

  1. Cumintenia Pamantului – intre valoare si pret
  2. Analiza evaluarii pentru Sarmisegetuza Regia si inscrierea in patrimoniu – dezbatere
  3. Valoarea culturala a patrimoniului
  4. Particularitati ale evaluarii bunurilor de arta
  5. Patrimoniul artistic al Sudului Romaniei. Baza de date evaluare – valorificare

Participarea la conferinta este echivalata cu 8 ore din programul de pregatire continua, in urma promovarii unui test. inscrierea la eveniment se realizeaza prin completarea formularului online de inregistrare.

Conferinta va fi precedata de seminarul C045 “Bazele managementului riscurilor si oportunitatilor in activitatea de evaluare”, predat de domnul Daniel Manate, presedinte ANEVAR. Seminarul, echivalat cu 4 ore de pregatire continua, va avea loc vineri, 7 octombrie, incepand cu ora 16:00, in sala Tisa a hotelului Best Western. Pentru a participa la acest seminar, va rugam sa completati formularul de inscriere disponibil pe site-ul ANEVAR.

 

 

Postari similare

September 23, 2016 · admin · No Comments
Tags: , , ,  · Posted in: Conferinte evaluari - ANEVAR