Conferinta “Evaluarea pentru impozitare si raportare financiara”

Conferinta “Evaluarea pentru impozitare ?i raportare financiara”

 

ANEVAR organizeaza, in perioada 3-4 februarie 2017, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, urmatoarele evenimente: seminarul C039 – Evaluarea pentru impozitarea cladirilor conform Noului Cod Fiscal (vineri, 3 februarie) si conferinta “Evaluarea pentru impozitare si raportare financiara” (sambata, 4 februarie).

Pentru acest eveniment, va punem la dispozitie urmatoarele optiuni:

  • Optiunea 1: Participare Conferinta “Evaluarea pentru impozitare si raportare financiara” * 

Taxa optiunea 1: 400 lei/ persoana

* include: participarea la conferinta,materialele in format electronic si coffee break-uri. Numar de ore de pregatire continua echivalate 8h(in urma promovarii unui test).

 

  • Optiunea 2: Participare la seminarul C039 – Evaluarea pentru impozitarea cladirilor conform Noului Cod Fiscal (seminar de autor, lectori: Adrian Vascu, Radu Timbus)**

Taxa optiunea 2: 500 lei/ persoana*

** aceasta optiune se adreseaza persoanelor care nu participa la Conferinta “Evaluarea pentru impozitare si raportare financiara”. Include: participarea la seminar, materialele si coffee break-uri. Numar de ore de pregatire continua echivalate 8h (in urma promovarii unui test).

 

  • Optiunea 3: Participare la Conferinta Evaluarea pentru impozitare si raportare financiara” si seminarul C039 – Evaluarea pentru impozitarea cladirilor conform Noului Cod Fiscal ***

Taxa optiunea 3: 800 lei/ persoana**

*** aceasta optiune se adreseaza persoanelor care doresc sa participe atat la Conferinta “Evaluarea pentru impozitare si raportare financiara” cat si seminarul C039 – Evaluarea pentru impozitarea cladirilor conform Noului Cod Fiscal.

Nota:

Numarul de locuri pentru aceste evenimente este limitat, inscrierea realizandu-se in functie de data efectuarii platii si a completarii acestui formular. Va rugam sa completati cu atentie acest formular, avand in vedere faptul ca informatiile solicitate sunt necesare pentru identificarea corecta si operativa a platilor.

 

Postari similare

January 14, 2017 · admin · No Comments
Tags: , , , , , , ,  · Posted in: ANEVAR, Conferinte evaluari - ANEVAR